Monday, November 25, 2013

TEATER BAHAYANYA WANITA


TEATER BAHAYANYA WANITA



Wanita itu seperti mesin penggoda yang tak habis-habis baterinya...
wanita itu juga bom waktu yang mampu meletop bila-bila masa sahaja...


Tidak seindah yang diimpikan juga tidak semudah yang disangkakan buat seorang lelaki apabila dia terpaksa mengendalikan 4 cinta dalam satu waktu. kerana wanita itu adalah pengabdi cinta yang sejati. Manakala lelaki tidak pernah puas dengan segala pengabdian itu.

Cinta buat lelaki hanyalah rentak emosi yang mengasyikan tetapi cinta buat wanita adalah roh kepada sebuah kehidupan yang tulus dan suci . Bagaimnakan seseorang lelaki mengendalikan roh cinta abadi itu mengikut rentak emosinya?


Yaa itulah mukadimahnya yang aku taip tentang teater Bahayanya Wanita yang akan di tayangkan di Istana Budaya pada 20-31 Disember 2013 dengan barisan pelakon hebat di antaranya Zizan Razak , Erra Fazira , Umie Aida , Nora Danish dan Johan Ashari. 

Menarik kan? okeh kalau sesapa yang nak pergi tengok tu boleh lah beli tiket dengan segera di ---> http://redtix.airasia.com

Tiket juga terdapat di tempat yang telah di nyatakan di dalam website tersebut boleh tengok sendiri ea..Kat bawah ni seat , rate & stage untuk pementasan teater Bahayanya Wanita.




p/s : Nak g tengok juga lah teater ni..haha

9 comments:

Azza Afdzal said...

tajuk yang agak ganas hihi

Cik Nur™ said...

ade zizang la.. :)

Kesuma Angsana said...

wah pasti meletop2 lah ni !

Fatin Diana said...

macam best. macam nak pi. tapi macam mahal je tiket. haha

Hafiz Hafizol said...

pelakon dia tu best2 ..

awak g ke bro?

nak boleh la buat review orp.

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...mcm menarik jer ni...;)

ayut said...

Ahaaa..xpnh lyn teater...jom hery belanja.. :p

Cinta Misteri said...

uhuhu.....JB takde theater. acaner ni?
kena cadangkn bw set ke jb utk tontonan bhgn selatan lah ngan s' pore

Pha Is said...

tajuk mmg style.. stuju ngan tajuk tu.. hehehe