Thursday, August 29, 2013

KELEBIHAN RUMPAI LAUT PURE KOLAGEN


Bagi korang yang ingin mencuba dan mendapatkan harga murah  Rumpai Laut Pure Kolagen boleh klik SINI
Untuk entry ni saya nak terangkan serba sedikit kelebihan Rumpai Laut Pure Kolagen ni kat korang yang mana baru mula untuk mencuba..



KELEBIHAN
- Membantu menurunkan kolestol dalam tubuh
- Membantu merawat Gastrik
- Bertindak sebagai Antikulat dan Antibakteria
- Memberi tenaga dan menguatkan system tubuh
- Membantu merawat penyakit gout
- Menguatkan tulang dan sendi
- Memulihara sel-sel kulit mati ( jerawat )
- Mencegah kanser
- Merawat anemia
- Mnyerap lebihan garam dalam tubuh
- Menstabilkan kandungan gula dalam darah
- Mempercepatkan penyembuhan luka.
- Baik untuk kulit.

boleh segera hubungi no ni bawah
Carseem
014-8523716
 @
facebook : RUMPAI LAUT ASLI SABAH 

TAWARAN TERHAD...
PROMOSI BULAN FEBRUARI
GRED AAA ( violet ) = RM19 Sekilogram
GRED AA ( white gold ) = RM18 Sekilogram

selagi stok masih ada segera lah kol no dia atas or SINI


Notakaki hazwanhairy : Sedang siapakn entry iklan untuk bulan ni punya lagi 3 hari sewa akan dibuka.. PM awal kalau berminat nak sewa di blog hazwanhairy.com dengan harga serendah rm5 - rm15 dan pakej mengikut anda..


25 comments:

Fendy said...

sudah memilikinya...

C.T.K said...

xprnh try tp mcm bnyk kelebihan :D

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy....macam menarik jer ni...:)

Maisarah Azmi said...

wah, banyak promosi sekarang..menarik3

:: cik rieta ^__^ :: said...

erm.. industri jual rumpai laut ni semakin naik sekarang.. macam2 produk kesihatan dijual bila masyarakat sudah tahu betapa pentingnya menjaga kesihatan .hehe:D

Anak Pak Muin said...

nice :)

najihahfara said...

rumpai laut ni berkesan sangat

Selipar Putih said...

cepat2...lai lai..spe nk cepat

sory tolong promote ni

inche hlovate said...

hang guna tak hery rumpai laut ni??? hhihi

ZWAN SABRI said...

Aku x pernah try lagi tapi family aku semua dah try.. depa kata mmg berkesan.. :)

Cik Nur said...

harga dia tu betul ke sekilo gram..?
ke harga 100gram....

Remy hazza said...

kolegen yg popular sekarang nie....... remy pun nak try jugak lah.....

Orga said...

banyak betul kelebihan...rugi sape yang tak ambik. maaflah hery, orang rumah dah ambik dengan kengkawan dia, kalau tak, boleh order sini :)

AyueJean AJ said...

Kalau sekilo harga tu memang murah gila la....

NIA SI DRUMSTICK said...

wahh..jual collagen dah..hahaha

trah zain said...

ingtkan berniaga skrg ni..haha..
aktif benor mempromosi skrg ni ^__^

ayut said...

byk kelebihan rumpai laut ni...tp ayut mmg suke tgk jer...nk amik tak kot..takut tak lalu nk msuk mulut :p

aQu Mad said...

berkesan? yakah? nak try gak wooo .. hihihihihi

Sukma Haron said...

dah makan kolagen nie....

Kesuma Angsana said...

ramai yg kata bagus ni !

KISAH SI DAIRY said...

bagus kalau diamalkan slalu...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaaaaaaaa.....
ohh yer.. hery ada simpan no fon pemandu pelancing kat sarawak, kuching tu??

Mieza Jhaa K said...

sedang menikmatinya sekarang..

Yana Sakura said...

melepas suda! nk msuk bulan Mei pn..Hhaha

Cik Fie said...

macam berkesan je ;)