Thursday, January 10, 2013

REBAT 200 | PAKEJ KOMUNIKASI BELIA


REBAT RM200 | CARA DAFTAR REBAT RM200 | PAKEJ KOMUNIKASI BELIA | SURUHANJAYA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA MALAYSIA

NO TEPON BLH AMIK TUK ODER FOR JOB..HAHA
Setelah 5 hari mencuba hari ni baru berjaya lepas ."Tahniah permohonan anda telah diterima". Memang tersangat susah nak isi ribet rm200 dalam page Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia Malaysia. Hari ni  ja dah hampir 50000 ribu orang bujang telah berjaya menghantar permohonan termasuk lah aku..Ribet rm200 ni siapa cepat dia dapat tau..ikut nasib juga rupanya rebat ni..Apa-apa pun aku telah berjaya..haha

Haa kepada korang yang belum isi lagi tu boleh lah isi dekat SINI
Syarat-syarat
Umur : 21 -30 Tahun 
1 telefon pintar : 1 belia
Pendapatan rm3000 kebawah.


Gudluck.....


Berminat nak tempah baju eksklusif I LOVE BLOGGING boleh klik SINI


33 comments:

Azza Afdzal said...

ala xleh isi la sebab sekurang2 nya nak kene ada broadband..broadband azza punye atas nama adik la..adik pulak xcukup 21 lagi..nmpak nya xda rezeki la nak mohon

HanaNabihah said...

Hery. baca betul2 tak? Ni dia :
Anda dikehendaki melanggan pakej jalur lebar yang ditawarkan oleh penyedia perkhidmatan terpilih bagi melayakkan anda menuntut rebat ini.

Harga, terma serta syarat-syarat pakej langganan tertakluk kepada penyedia perkhidmatan tersebut.

Hery mmg willing ke nak langgan? nanti tiap2 bulan kena bayar. Huhu.

Dkna Abza said...

dkna tak mohon... malas.. hihiii

Jiwa Lara said...

nasib ukm ada jga buat nie.. ptg nnti nak ambk hp free.. :)

sedihnya kat borneo xde line 4G...

yana aina said...

tahniah ... hehehh

Sue-Rya Qistina said...

hohohoho..kena grab ni. hehehe
thanks informing dik :)

.: iEyLa :. said...

xlepas2 nak isi form tu..
daerah nye part xkuar2..geram tul

boni kacak said...

apa lagi bro... sambar lah iphone 5..hehehehe

Cik Nur said...

nur tak mohon kot..sebab baru je beli phone 2 bulan lepas...huhuhu....

Anis Nisa said...

nisa tak lepas2 lagikk..huwaaa...

Sally Samsaiman said...

eh...tarikh akhir kita sama laa...hihihi...bajet plak tade ni! huihhhh~

Ety said...

Wahh best nya. Ety nak isi tapi tak boleh, sebab belum cukup umur 21 tahun lagi. Birthday bulan 6. Takda rezeki Ety.

Tahniah Hery. Byk kali try isi, akhirnya berjaya juga :)

Kesuma Angsana said...

dah sah2 lah KA x layak ni huhuhu

Jue Jaynee said...

pening isi form

afifudinsohaini said...

kalu taun depan ada baru boleh isi..

afifudinsohaini said...

kalu taun depan ada baru boleh isi..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

LEEZA cuba tak dapat2 wooo

aizu's life said...

hihi.. same la.. org baru jer isi form tu smlm stelah berkali2 mencuba..bile ms nk p beli tu, xtau lg.. isi je dulu.. hehe

aizu's life said...

opps, nk nyibuk lg skli.. awk lahir 19/06 ke?? dh zoom, x clear gak.. kalo betul, same la bday kite.. hihi

Syuhada Salleh said...

mls nk isi..sbb rmai sgt tgh dok isi..

KorN said...

aku x register lagik lah... xsempat. huhu

^^eKaTiKaH^^ said...

untunglah dye dah cukup umur.. hekhek :P

Yana Sakura said...

xdpt2 pn ag email..err..ke salah isi form..huhux..

nak tny boleh?
yg maklumat komunikasi tu tntg broadband yang kita gna ke no telefon kita?? hehe..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

org tak keje boleh apply ke

Aku Penghibur said...

wow ..dh mohon jgk :)

inche hlovate said...

nak masuk web ni pun bukn main payah an

ayut said...

tak terasa nk apply...tp klu apply best gak ni...huhu

Syaifuddin Alias said...

hmm...aku menunggu penuh sbr mende alah ni

Si Matatajam said...

Jeles akak tau..time dah bertambah lagi setahun ni baru nak buat rebat camni...huwaaaa..dah tak layak dah thn ni

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...bestnya dapat...;)

Dianaa said...

tak cukup umur lagi T__T

Remy hazza said...

untung hairy...dapat beli hp baru......

Mrs Velentine said...

akak try x dpt..hahaha