Tuesday, January 15, 2013

JADUAL PERLAWANAN BADMINTON TERBUKA MALAYSIA MAYBANK 2013


JADUAL PERLAWANAN BADMINTON TERBUKA MALAYSIA 2013 | HARGA TIKET PERLAWANAN BADMINTON BADMINTON TERBUKA MALAYSIA 2013 | KEDUDUKAN SEAT STADIUM PUTRA BUKIT JALIL

Perlawanan badminton terbuka pusingan kedua berlangsung di Stadium Putra Bukit Jalil, Malaysia. So rakyat Malaysia boleh lah menyaksikan perlawanan badminton ni secara langsung. Untuk korang yang berminat nak nak tengok live di sini disediakan Jadual perlawanan Badminton Terbuka Malaysia Maybank 2013 dan Harga Tiket Perlawanan Badminton Terbuka Malaysia 2013.




sumber : HERE

p/s: Sabtu or ahad ni sapa yang pegi helo-helo la ok...free seatting ja kot ..HAHA...

28 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Sabtu then pg.. Ahad mgkin pg gak!! Ahad free seating!

Ahmad Zarif said...

untungnye siapa yang bertaraf student tu.. huhu..

Mira Adzlia said...

sy pun nk yg free seating tu..eh..hahaha

Warna Warni Kehidupan said...

tak da pemain bintang dari chinam hopefully cucu2 sidek boleh menyinar...

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy....wah bestnya seronok kalau dpt tengok ni...;)

yana aina said...

kesukaan hubby nie.. mesti dia suka. hehhh

Cik Nur said...

siapa2 yg dekat tu boleh la pegii...

.: iEyLa :. said...

alorhh...syoknye klu dpt g..hiks

boni kacak said...

kalau bola ada tak free seating??hehehehe

Kesuma Angsana said...

sokond DLCW je. yg len2 tu kurang sikit hehehe

Mrs Velentine said...

jauh lah////ko ikut tak??

Syaifuddin Alias said...

go..go..go malaysia :)

kisah Si Dairy said...

wah...good info

Syazana Nazri said...

Okay. Syaz dah saveee! Macihhhh hazwann!

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, nak pergi..tapiiiii, balik kampung T_T

Dianaa said...

untung lah dapat pergi. FD tak dapat nak pergi sebab jauh :(

Orga said...

aloo...tak dapat la nak join, ada hal kecemasan minggu ni, kak ipar buat makan-makan :)

Remy hazza said...

sapa ada masa terluang....boleh together gether kesana.......
enjoy the game.....

Leeza dayasari [santai leeza] said...

sabtu turun.. jumaat turun.. ahad masih dlm pertimbangan.

Edy Fee said...

juauhnya

Cik Rongoks Ika said...

badminton ? tak minat.kahkah

HanaNabihah said...

Baru excited tgk student price. sekali "18 & below". Kbhai. haha

shidaR said...

shida nk sgt pergi tp jauhlah hery huhuhu ;(

shidaR said...

shida nk sgt pergi tp jauhlah hery huhuhu ;(

Si Matatajam said...

Hubby akak mmg minat sangat ngan sukakan badminton ni..

kinara kinatara said...

sure sure tak pi,...

Amirul Selamber said...

Wah..sure ke ahad ni seating free

Amirul Selamber said...

Sure ke seating free ahad ni