Thursday, September 20, 2012

LAWAK KA DER ?? SEASON 2 ( SEAT )

ASSALAMUALAIKUM...
Lawak ka der seasson ke 2 bakal di pentaskan di Panggung Sari Istana Budaya pada 28th sept 2012 - 3rd Okt 2012 . Kepada korang yang mana follow lawak ka der yang pertama aritu mesti xsabar nak tengok lawak yang akan di pentas kan oleh pelawak-pelawak tanah air  ( sangat skema ayat aku rasa cam pelik sangat haha) .. Untuk seasson ke 2 ni still Jozan, Boboi , Nabil , Harith Iskandar juga yang  buat persembahan.

Untuk season ke 2 ni sempat juga aku booking ticket tuk tengok live kat Istana budaya. Haaa kalau korang nak join sekali cepat lah booking. Aku amik hari Isnin 1/10/2012 tempat duduk yang tuuuuu...hehe...Masih banyak lagi yang kosong tau setakat hari ni korang leh cheak sendiri kalau korang nak tengok seat ok...

Harga seat :
Hijau : rm40
Ungu : rm80
Biru   : rm120
Coklat : rm170
Silver  : rm 190
Hijau muda : rm350



Untuk lebih lanjut if korang berminat nak tengok life boleh booking secepat mungkin ----> KLIK SINI

p/s: korang teka mana tempat duduk hh? klo betul hadiah menanti..hihi
klue: reserved seat :p


23 comments:

shidaR said...

tgk kat tv jerlah nk pi jauh lah hery..blnja lah!! heheee :p

Mrs Velentine said...

aku tgk kat you tube je lah..hehehe

Mk Syahir said...

wa teka seat warna oren belah2 depan

HanaNabihah said...

Err. lawak ke der teater ni? hahaha. emm. Hana rasa seat hery yg reserved kaler coklat (L) tu la. kihkih~ SALAH! tettt.

Yana Aina said...

tggu keluar kat tv kot..mcm season 1 .. heheh tiket wane biru kottt

Mira Adzlia said...

HH, sy pun da wt entri gini...tp draft jer..xpost..klu x same la entri kte arinih..hahaha....sy pun suda booking...blom byr..ahaks....amik seat plg murah...30 hengget jer...hihihi...mmg la ujung dunia..xpe, nnti ble da kuar utube nk download len plak..hahaha

Kesuma Angsana said...

sure gelak sampai pecah perut nanti kan!

bai baizura said...

biru kn? kn? haha

rAIHan said...

tade duit TT_TT

gee azie said...

wahh... mesti lagi best ni....

Anisa Anuar said...

belanje seat boleh??? hehehee

Nor Zilla Sensei said...

huhuuu..kita pun nak booking jgk.. tempat duduk kita yg tukkk... hahaha

Nor Zilla Sensei said...

huhuuu..kita pun nak booking jgk.. tempat duduk kita yg tukkk... hahaha

aimi adilah said...

pehhh dok dgn vvip ke??? gler lah

Anisa Anuar said...

untuk empunye blog...masih panas lagi nieh...

http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/09/breaking-down-my-favourite-blog.html

Remy hazza said...

hairy....
pi tak ajak remy...he3
haritu tgk kat astro warna HD ada lawak ker der edisi istana budaya..... best sangat !!!

Rochelle Liong said...

Yg ungu tu .

Si Matatajam said...

Teringin nak pi Tp jauh sgt la..ha ha..

cweet pinky said...

nak tgk kat tv jerr , hehehe ~

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaaaa MR HH nk pergi ker tu?

Maisarah Azmi said...

amboi, mahal jugak tiketnya.. tunggu kuar youtube je la

Nurfara Hani said...

mane yang best? 1 ke 2?

kinara kinatara said...

kina kan tengok lawak ke der x gelak2...xp law tem]ngok running man..sampai kene marah ngan rumate..sebab gelak kuat sangat...